CONTACT

Afgelopen 19 november was het weer zover. Ditmaal gesponsord door Stiel Metaalbewerking, de ICW Noord wedstrijden nabij de Klinkenvlierse plas. Henk Hazelaar schreef een verslag...

Zondag 19 november 2023 staat er een ICW wintercompetitie gepland op de Klinkenvlier in Coevorden.

Na het succes van onze eerste georganiseerde gravelride vorig jaar hebben wij als club besloten dit voor te zetten. Let op, de datum is gewijzigd van 22 naar 29 oktober. Elk lid is van harte uitgenodigd om mee te doen. We vertekken deze keer wel op een externe locatie namelijk de carpoolplaats bij de Witte Paal om 9:00 uur. De route is ongeveer 55 km en voor verzorging onderweg wordt gezorgd. Ga je mee? Geef je dan even op in Twizzit. De rit staat in de kalender.

Tot de 29e!


Afgelopen zondag (24/9) was T.F.C De Ketting te gast bij ons. Johan Schipper schreef een verslag.

Beste leden,

Ook dit jaar kunnen leden van de Rabobank weer op de WTC'78 stemmen bij de Rabo ClubSupport actie. 

30 juni j.l. hebben we ons jaarlijks clubweekend gehad. Annemarie heeft voor ons een verslag gemaakt. 

Op 18 Juni j.l. reden diverse leden de jaarlijkse bikkeltocht. Roelienke schreef een verslag.

 

 

WTC '78 Social Ride

Lijkt het je leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en een keer in een groep te fietsen? Op dinsdag 23 mei om 18:45 uur organiseren wij een social ride! Het gaat hierbij om de gezelligheid, waarbij geldt: samen uit, samen thuis. Voor wie: Of je de fiets net uit de schuur hebt gehaald, sinds kort fietst of je hebt al de nodige kilometers gefietst dit jaar, je bent welkom!

Afstand/snelheid: De afstand zal tussen de 50-60km liggen, snelheid is in overleg.Met aansluitend een drankje op het terras. (Kosten zijn voor jezelf)

Hopelijk tot dan!
WTC Coevorden

 

Op zondagochtend 23 oktober verzamelde een groep van ongeveer 20 WTC-ers zich op de Markt voor een tocht over grotendeels onverharde paden, een zogenoemde graveltocht. 

Op 19 januari a.s. staat de ALV van dit jaar op de agenda. Dit combineren we met de nieuwjaarsreceptie. Graag willen we alle leden uitnodigen voor deze avond. Aanvangtijd is 20:00 bij Candia. De agenda van de ALV ziet er als volgt uit:

 

HOOFDSPONSOREN

Hoofdsponsor Ready4IT
Hoofdsponsor Ready4ITSPONSOREN


Anholts

Doevelaar

Jonker Schoenen

Expert Klazienaveen

Café Restaurant Candia


SITE SPONSOREN
Media Sign Reclame


Back to Center

© 2019, website powered by Twizzit.com