CONTACT

Ook dit jaar zijn onze routebouwers er weer in geslaagd twee mooie routes (van 80 en 110 km) samen te stellen voor de Ready4IT Coeverse heuvelentocht op 28 maart a.s. De twee routes leiden langs de meest prachtige wegen in het Duitse gebied rondom Uelsen waarbij de vele klimmetjes natuurlijk niet mogen ontbreken.  


Met de komst van de nieuwe kleding hebben vele leden hun oude kleding ingeleverd voor diverse projecten in Gambia. Lid Herman Slüter zorgt er voor dat onze oude kleding een nieuwe bestemming krijgt.

Op 23 mei a.s. organiseert de WTC'78 een wielerclinic met niemand minder dan Tom Veelers (o.a. Argos-Shimano en Team Giant-Alpecin).

Sinds begin dit jaar hebben we weer een mooie, nieuwe website met bijbehorende app. Voor velen zal dit nog even wennen zijn, maar toch merken we dat er al veel leden zijn die het systeem van Twizzit gebruiken. De informatievoorziening voor leden verloopt vanaf nu alleen nog maar via de website, app en/of nieuwsbrief ( deze laatste ontvang je per e-mail). Om nog eventuele onduidelijkheden weg te nemen en om de juiste instellingen te vinden voor persoonlijk gebruik hieronder nog enkele tips...

Beste leden,

Op 28 maart a.s. wordt onze de Ready4IT Coeverse Heuvelentocht weer georganiseerd.

Ook dit jaar organiseren we weer een sponsor- en vrijwilligersavond voor de mensen die hebben meegeholpen in het afgelopen seizoen.

 

Afgelopen zaterdag 18 januari hadden we onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering in combinatie met de Nieuwjaarsborrel.

Op zaterdag 18 januari vindt onze jaarlijkse ledenvergadering weer plaats. Dit combineren we met de nieuwjaarsreceptie en uitgifte van de nieuwe kleding.

 Ritorganisator en fantiek clublid Geert Lomans deed op vrijdag een bericht in de wtc app.

 

Tegelijkertijd met de introductie van de nieuwe kleding kunnen we nu ook de vernieuwde website laten zien. 

HOOFDSPONSOREN

Hoofdsponsor Ready4IT
Hoofdsponsor Ready4ITSPONSOREN


Anholts

Doevelaar

Jonker Schoenen

Expert Klazienaveen

Café Restaurant Candia


SITE SPONSOREN
Media Sign Reclame


Back to Center

© 2019, website powered by Twizzit.com