CONTACT

Sinds begin dit jaar hebben we weer een mooie, nieuwe website met bijbehorende app. Voor velen zal dit nog even wennen zijn, maar toch merken we dat er al veel leden zijn die het systeem van Twizzit gebruiken. De informatievoorziening voor leden verloopt vanaf nu alleen nog maar via de website, app en/of nieuwsbrief ( deze laatste ontvang je per e-mail). Om nog eventuele onduidelijkheden weg te nemen en om de juiste instellingen te vinden voor persoonlijk gebruik hieronder nog enkele tips...

Beste leden,

Op 28 maart a.s. wordt onze de Ready4IT Coeverse Heuvelentocht weer georganiseerd.

Ook dit jaar organiseren we weer een sponsor- en vrijwilligersavond voor de mensen die hebben meegeholpen in het afgelopen seizoen.

 

Afgelopen zaterdag 18 januari hadden we onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering in combinatie met de Nieuwjaarsborrel.

Op zaterdag 18 januari vindt onze jaarlijkse ledenvergadering weer plaats. Dit combineren we met de nieuwjaarsreceptie en uitgifte van de nieuwe kleding.

 Ritorganisator en fantiek clublid Geert Lomans deed op vrijdag een bericht in de wtc app.

 

Tegelijkertijd met de introductie van de nieuwe kleding kunnen we nu ook de vernieuwde website laten zien. 

Tja, toen werd het wat kouder, en begint (voor de wielrenner) het mtb seizoen....

 

Ook in 2019 organiseert de WTC '78 weer een ICW wedstrijd voor crossers en mountainbikers.

groepsfoto najaarsrit 2019Een heerlijk temperatuurtje, een volop schijnend zonnetje. Alle ingredienten voor een succesvolle najaarsrit. 22 leden melden zich zondag 22 september voor een mooi ritje naar het midden van Drenthe. Elke leeftijd was vertegenwoordigd, en met twee groepen werd er rustig de stad uit gereden, richting Wachtum. De route was goed geheim gehouden en ondanks de Roubaix achtige wegen in de buurt van Westdorp, was (bijna) iedereen enthousiast over de gekozen route. De traditionele koffie-met gebak stop, aangeboden door de club, was in Elp bij hotel restaurant de Koekoekshof.  Vanaf hier ging de route over landelijke wegen via Wezup terug naar de thuisbasis, om vervolgens nog even op de markt een groepsfoto te maken:

HOOFDSPONSOREN

Hoofdsponsor Ready4IT
Hoofdsponsor Ready4ITSPONSOREN


Anholts

Doevelaar

Jonker Schoenen

Expert Klazienaveen

Café Restaurant Candia


SITE SPONSOREN
Media Sign Reclame


Back to Center

© 2019, website powered by Twizzit.com