Zonder sponsoren geen club. Sponsoren zorgen voor de nodige bijdragen waardoor wij in staat zijn onze kleding voordeling in te kopen en allerlei activiteiten te organseren voor de leden. Voor de periode 2020-2025 zijn onderstaande sponsoren aan de WTC'78 verbonden. De WTC'78 heeft twee hoofdsponsoren met daarnaast vijf subsponsoren. Deze staan op het tenue van de club en sponsoren ons voor een periode van vijf jaar. Daarnaast hebben een aantal website sponsoren voor een periode van telkens één jaar.

Voor meer informatie of interesse over eventuele sponsoring kunt u contact opnemen met Henk Hazelaar via sponsoring@wtccoevorden.nl

 

 

Hoofdsponsoren:

 

Ready4IT is een IT bedrijf uit Coevorden gespecialiseerd in bedrijfsautomatisering. Voor de tweede opeenvolgende periode is Ready4IT verbonden aan de WTC'78 als hoofdsponsor.
Zie voor meer informatie: Ready4IT

Subsponsoren:

 

Café restaurant Candia aan de Markt in Coevorden is niet alleen de startplek van de WTC'78, maar ook nog eens dé eetkamer van Coevorden.
Kijk voor onder meer de menukaart en verdere informatie op Café Restaurant Candia

 

Anholts Thermen en wellness is een bekende sponsor van de WTC'78. Gespecialiseerd in lichaamsverzorging, gastronomie en saunafaciliteiten.
Kijk voor meer informatie op Anholts Thermen & Wellness

 

Jonker Schoenen, als sinds jaar en dag een begrip in schoenen en een trouwe sponsor van de WTC'78. Ruime keuze aan schoenen aan de Markt in Coevorden.
Kijk voor meer informatie op Jonker Schoenen

 

Doevelaar haarmode aan de Weeshuistraat is niet meer weg te denken uit Coevorden. Al jaren een bekend gezicht in het centrum van Coevorden.
Voor een afspraak en/of meer informatie kijk op: Doevelaar Haarmode

 

Bij Expert Klazienaveen ontvangt u advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan uw wensen voldoet.
Kijk voor meer informatie op: Expert Klazienaveen

 

Website sponsoren:

 

Mediasign is onze partner op het gebied van reclame en signing.
Voor meer informatie kijk op: Media Sign

 

Back to Center Coevorden is een praktijk gespecialiseerd in nek- en rugklachten middels de McKenzie methode. Ook voor revalidatie en sport kunt u terecht bij fysiotherapeut Bjorn Schepers.
Kijk voor meer informatie op: Back to Center
Terug naar Cluboverzicht