Ook dit jaar zijn onze routebouwers er weer in geslaagd twee mooie routes (van 80 en 110 km) samen te stellen voor de Ready4IT Coeverse heuvelentocht op 28 maart a.s. De twee routes leiden langs de meest prachtige wegen in het Duitse gebied rondom Uelsen waarbij de vele klimmetjes natuurlijk niet mogen ontbreken.  


Deze tocht is een ideale voorbereiding voor bijvoorbeeld de toerversies van de Amstel Gold race, Luik - Bastenaken - Luik of gewoon voor de rest van het fietsseizoen. Vorig jaar was de tocht een groot succes met een recordaantal deelnemers en prachtige weersomstandigheden. Hopelijk kan dat dit jaar overtroffen worden. Startlocatie is wederom het Racket- en bowlingcentrum in Coevorden (adres: Klinkenvier 1) waar er gestart kan worden tussen 8:00 en 9:30 uur. De tocht is volledig gepijld en voorzien van twee verzorgingspunten. Voor meer informatie kijk op Fietssport.

 

Voor onze leden, let op! Het zou natuurlijk mooi zijn als we met zoveel mogelijk fietsers de bezemploeg kunnen vullen. A.u.b. 9:15 uur aanwezig voor het maken van een groepsfoto en het opruimen van de startlocatie. Daarna lekker fietsen.